Succes voor Turning Point Demo Team

January 18th, 2016  |  Published in Ballet, Modern Hedendaagse Dans, Turning Point Balletschool, Voorstelling

DemoTeam1Succes voor Turning Point Demo Team op eerste wedstrijd

Tijdens de eerste wedstrijd voor het nieuwe demo team van de Turning Point balletschool mogen wij al spreken van een heel mooi succes verhaal spyro level herunterladen. Met twee dansstukken vertrok het team richting Merksem voor een wedstrijd van Dance Waves.

Het eerste stuk werd tijdens de moderne dans, hedendaagse dans en Jazz dans categorie getoond herunterladen. Het stuk werd op muziek van Epic Score “Massive Attack” gecreëerd door huis choreograaf Andy De Maertelaere. Het team behaalde met deze dans, “Warrior dollZ” een mooie vijfde plaats tiktok gratisen. Ze mochten dan ook fier zijn op deze prachtige prestatie. Vooral omdat de standaard tijdens de competitie heel hoog was en de groepen duidelijk aan elkaar gewaagd waren windows 10 photo app herunterladen. Met wat enkele extra oefensessies, enkele verbeteringen en nog wat extra kracht is een top drie zeker mogelijk.

Later op de dag was het tijd voor de volgende dans herunterladen. Het tweede stuk viel onder de categorie klassiek en pointes. Gilly Hickman maakte voor het demo team een prachtige dans op muziek “Dancing in Heaven” chrome for free. De muziek werd door Jarod De Maertelaere gemaakt. De dans met de titel “The Dancing Fountain” deed het fantastisch goed en behaalde de welverdiende eerste plaats playlist from youtube download online.

Een beter resultaat had het team zich zeker niet kunnen dromen tijdens deze eerste belevenis.

Een dikke proficiat aan heel het team. Op naar de volgende wedstrijd op 21 februari in Westerlo kindle paperwhite problems whening.

DemoTeam2 DemoTeam3

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Zoek