Turning Point: De Film

May 15th, 2018  |  Published in Turning Point Balletschool, Voorstelling

Tijdens het nieuwe dansjaar van 2018-2019 zal de Turning Point Balletschool Schilde een ware dansfilm opnemen. Alle dansers die bij de Turning Point dansen mogen mee doen in de film, inclusief de grote finale dans. Zowel klassiek ballet, moderne en hedendaagse dans, videoclip en meer zullen aan bod komen. De film zal door een professioneel film team opgenomen worden. De opnames vinden in de gemeente Schilde plaats.

De werktitel van de film is: TURNING POINT: GAME ON!

De opnames voor de film beginnen op zaterdag 6 April 2019 en duren tot 14 April 2019. Wie wanneer aan bod komt zullen wij in Oktober bekend maken, maar hou zeker al deze week vrij.

De film zal in de Kinepolis te Antwerpen vertoond worden. De release datum staat op Woensdag 18 September 2019.

Iedereen die bij Turning Point danst zal kunnen mee doen met deze unieke kans. Ook alle nieuwe dansers. Inschrijven kan via onze contact pagina.

Meer info volgt! En hou zeker ook IMDb.com in het oog. Ook daar zal iedereen een vermelding krijgen.

Wij danken de gemeente Schilde voor hun steun in dit project.

Sponsors gezocht: Voelt u zich geroepen om onze danser en de school te sponsoren voor dit project? Neem dan snel contact met ons op en wij kunnen dan het verdere samen bespreken. Zonder sponsoring is een project zoals deze niet mogelijk, laat dus zeker van jullie horen via onze contact pagina.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Turning Point Balletschool

Zoek