Eerste Plaats voor het Demo Team

May 9th, 2017  |  Published in Modern Hedendaagse Dans, Turning Point Balletschool, Voorstelling

Het werd een mooie afsluiter voor het Turning Point Schilde Demo Team op 7 mei lego dimensions update ps3.

Na een jaar hard werken ging het team op zondag 7 mei naar Wageningen (Nederland) met het dansstuk “Asylum”. Dit was de eerste keer dat wij mee deden in het “Shell We Dance” evenement videos von sofatutor downloaden. Het dans wedstrijd circuit van “Shell We Dance” heeft een vol programma gedurende het hele seizoen en wij besloten om ons team voor deze wedstrijd in te schrijven fishdom kostenlos herunterladen. Tijdens de tweede show van deze dag, in de categorie Jazz/moderne dans, namen wij het op tegen nog 7 andere dansscholen. Het team had super gedanst, krachtig en met uitstraling app on iphone. Ze zouden het zeker verdiend hebben om een goede plaats te krijgen. Het werd echter een spannende strijd tussen de teams en het was dus afwachten tot de uitslagen bekend gemaakt werden of wij bij de top drie zouden behoren kartenspiel spider kostenlos downloaden.

Bijna onmiddellijk na de show werden de uitslagen bekend gegeven. Vingers gekruist wachten wij af. Derde plaats, niet voor ons… tweede plaats… niet voor ons… youtube converter german for free. en dan: Eerste plaats Turning Point Schilde!

Proficiat aan onze meisjes

Een prachtige afsluiter voor het Demo Team voor dit jaar. Volgend jaar gaan wij zeker terug netflix herunterladen wie lange.

Photo copyrights Shell We Dance – Extra foto’s op de Shell We Dance Facebook pagina

Tags: , , , , , , , , , , ,

Zoek